Sociaal & ondernemend

Wij doen het net even anders. Wij gaan voor de twinkeling in jouw ogen. Voor wat we samen teweeg kunnen brengen. En voor een samenleving waarin waarde winst overtreft. Met een ondernemende geest en sociaal hart.

Doen, in plaats van eindeloos plannen maken. Durven ondernemen. Door te geloven in je eigen leiderschap en trouw te blijven aan je koers. Maar ook door te zien wat anderen kunnen, jullie krachten bundelen en samen innoveren.

Essentie

We komen graag tot de kern van mensen. Samen creëren we positieve impact. Door in te zetten op jouw persoonlijke bewustzijn en geestdrift bouwen we aan merkbare waarde.
Met leervormen die je echt raken en je potentieel laten ervaren. Geen modellen, maar metaforen, geen methoden maar mensenwerk. Zo maken wij het verschil!
Timothy Beck
Manouschka Inge en John

Vrij en verantwoordelijk

Wij ontdekten onze waarde zelf in topsport, theater, muziek, natuur, filosofie, kunst of gewoon door het leven zelf. Voor ons draait alles om vrij zijn en verantwoordelijkheid nemen. Jezelf zo op je gemak en vertrouwd voelen dat je kunt ontwikkelen en groeien.
port of rotterdam grow in leadership
Tijn Vuijk

Zichtbaar

Vrij zijn is wat anders dan zweverig zijn. Zweven doen we als we paragliden in de Ardennen. Onze sessies zijn praktisch. Alles wat je leert vindt zijn weg naar de praktijk. Je maakt jouw waarde direct zichtbaar voor de mensen om je heen.
Roos en Esli
Jeroen Heindijk
Sjoeke-Marije en Evert

Missie

Paluka is een sociaal gedreven onderneming en lid van Social Enterprise NL. Wij gaan niet voor een gat in de markt, maar voor een gat in de maatschappij. Met onze missie: potentieel ontketenen voor positieve verandering willen wij bijdragen aan het ‘vermenselijken’ en ‘vermaatschappelijken’ van organisaties en de samenleving. Doe je mee?
Potentieel ontketenen voor positieve impact
Wil je meer weten?

Bel ons op +31 30 2300121

Zusterplein 22B
3703 CB Zeist
info@paluka.nl