Sociaal & ondernemend.

Wij doen het net even anders. Wij gaan voor de twinkeling in jouw ogen. Voor wat we samen teweeg kunnen brengen. En voor een samenleving waarin waarde winst overtreft. Met een ondernemende geest en sociaal hart.

Doen, in plaats van eindeloos plannen maken. Durven ondernemen. Door te geloven in je eigen leiderschap en trouw te blijven aan je koers. Maar ook door te zien wat anderen kunnen, jullie krachten bundelen en samen innoveren.

Essentie.

We komen graag tot de kern van mensen. Samen creƫren we een goed verhaal. Door in te zetten op persoonlijk leiderschap en sociale innovatie bouwen we aan merkbare impact.
Met leervormen die je echt raken en jouw waarde laten ervaren. Geen modellen, maar metaforen, geen methoden maar mensenwerk. Zo maken wij het verschil!
Timothy Beck
Inge en Manouschka

Vrij en verantwoordelijk.

Wij ontdekten onze waarde zelf in topsport, theater, muziek, natuur, filosofie, kunst of gewoon door het leven zelf. Voor ons draait alles om vrij zijn en verantwoordelijkheid nemen. Jezelf zo op je gemak en vertrouwd voelen dat je kunt ontwikkelen, verbinden en samen groeien.
port of rotterdam grow in leadership
Tijn Vuijk

Zichtbaar.

Vrij zijn is wat anders dan zweverig zijn. Zweven doen we als we paragliden in de Ardennen. Onze sessies zijn tastbaar en toepasbaar. Alles wat je leert, vindt zijn weg naar de praktijk. Je maakt jouw waarde direct zichtbaar voor de mensen om je heen.
Roos en Pomm
aalt aalten
Jeroen Heindijk
buutvrijplaats paluka

Buutvrijplaats.

We weten dat je alles geeft, maar het zal je opvallen dat je veel meer terugkrijgt dan vroeger. En zoek je even rust, wil je opladen en inspiratie vinden om de volgende stap te zetten? Dan staat onze buutvrijplaats altijd voor je open.

Samenwerkingspartners waar wij trots op zijn:

logo abn amro
logo assics
logo atos origin
logo enexis
logo essent
logo foot locker
logo heineken
logo ns
logo jelmer talent lab
logo ministerie infrastructuur
logo port of rotterdam
logo saint gobain
logo school of life
logo simacan
logo trans link systems
logo triodos
logo umc
logo vanderlande
logo volksbank
logo ziggo
Paluka logo
Potentieel ontketenen voor positieve impact
Wil jij meer weten?

Bel ons op +31 30 2300121

Zusterplein 22B
3703 CB Zeist
info@paluka.nl