Doe mee, zij gingen je al voor!

Kom, stap uit je comfortzone en ontdek de flow van duurzame vooruitgang. Jij weet straks als geen ander wat je in huis hebt en hoe je die kracht collectief kunt omzetten naar waarde. Voor jezelf, je team, je gezin en de wereld om je heen. En dat is niet in geld uit te drukken. Wel in impact!

Neem vast een voorproefje van mens- en missiegedreven organisaties die je voorgingen. En als je meer wilt weten bel ons of laat een bericht achter.

Saint Gobain-portfolio

Saint-Gobain Distribution Benelux

Invictus talent- en cultuurprogramma

High potentials die hun eigen ambitie waarmaken en tegelijk als cultuurdragers positieve verandering teweegbrengen.

Geen voorgeschreven plan maar eigen ideeën waarvan de meest potentiële ook daadwerkelijk uitgerold wordt. Met een team van topsporters, social entrepreneurs en designers worden ze mentaal en fysiek klaargestoomd.

Dave Adams, HR Directeur

“De samenwerking met Paluka heb ik als zeer positief ervaren; constructief, innovatief en veel ruimte voor eigen inbreng. Het echte succes zat in de uitvoering van het programma, door de bevlogenheid van Paluka en de participatie van ons management hebben de deelnemers een weergaloze reis gemaakt die ze niet snel zullen vergeten.

Invictus is een fenomeen geworden binnen onze organisatie. Invictus heeft individuele deelnemers laten groeien, een team van ambassadeurs gebracht die dragers zijn van de cultuurelementen die we graag terugzien in onze organisatie. Invictus zal zeker een vervolg krijgen.”

Eefje Frissen, Productmanager Digitale Projecten

“Ik ben erg enthousiast over het programma en hoe jullie dit hebben ingestoken. De groep met totaal onbekenden vanuit verschillende hoeken van de organisatie is snel een close groep bevriende collega’s geworden. Mede hierdoor werd het mogelijk en fijn om zelf en samen van alles te leren over jezelf, leidinggeven en veranderingen in de organisatie.

Ik vond dat er een fijne afwisseling was tussen persoonlijke ontwikkeling, verandermanagement voor Saint-Gobain en tussen activiteiten en werksessies. Er was veel aandacht voor de groep, de processen, algemeen leren, presentaties en leerpunten vanuit het management, maar ook persoonlijke en individuele coaching.”

Enexis

XLP leiderschapsprogramma voor koplopers in de energietransitie

Een buitengewone leiderschapsreis om in bestaande patronen en systemen ruimte te maken voor nieuwe perspectieven.

Dit programma is bedoeld voor wie durft te pionieren, het talent én de ambitie heeft een bijdrage te leveren aan de verandering en wil meebouwen aan de toekomst.

Enexis-portfolio

José de Jong, Programmaleider MD

“Vanaf 2012 werken wij als Enexis samen met Paluka. Wij zochten een samenwerkingspartner die ons kon ondersteunen in de transitie die we in leiderschap wilden maken. De vraagstukken in de energiewereld zijn steeds complexer, de veranderingen gaan steeds sneller. Dit vraagt om verandering van cultuur en een ander soort leiderschap wat daar richting en sturing aan geeft. Leiders die een cultuur weten te stimuleren en creëren met meer eigenaarschap, ruimte en vertrouwen laag in de organisatie, zodat we flexibeler kunnen inspelen op veranderingen. Leiders die vanuit vertrouwen en verbinding kunnen Inspireren en Creëren.

In deze leiderschapsontwikkeling is Paluka uniek en bieden zij echt maatwerk! Elke lichting weer zijn wij enorm geraakt door de manier waarop Paluka bij een ieder zo snel de kern weet te raken. Ook zelf steeds lerend is en nieuwe ideeën biedt om het programma nog verder te ontwikkelen. Niet alleen bij de deelnemers, maar ook bij Enexis weten zij echte doorbraken te realiseren.”

Thom van ’t Hullenaar, Manager Recruitment

“De mooiste reis van mijn leven’. Zo kan ik mijn deelname aan het Leiderschapsprogramma bij Paluka het beste omschrijven. Een reis die mij geleerd heeft in het hier en nu te ervaren dat alles goed is en waarin ik mijzelf volledig herontdekt heb. Een reis die mij terug heeft gebracht tot de kern van wie ik ben en mij in staat heeft gesteld om vanuit die kern volwaardig te kunnen leven.

Door mijn reis bij Paluka leef ik niet meer vanuit angst maar vanuit autonomie. Dat maakt mij in mijn werk een ondernemende, zelfverzekerde en natuurlijk leider die écht in verbinding staat met zijn omgeving. Paluka really is: life changing!”

Triodos Bank portfolio

Triodos Bank

Ontwikkelprogramma voor high performers

In een omgeving die staat voor positieve beweging worden mensen niet vergeten. Juist diegene die dagelijks het verschil maken verdienen de aandacht die ze toekomt.

Van impuls naar impact. Een grensverleggend avontuur die mensen dichter bij zichzelf en elkaar brengt. Samen zetten ze hun veranderkracht in voor echte keuzes.

Patty Zuidhoek, Directeur Zakelijk

“Vijf medewerkers van de afdeling zakelijke relaties hebben het Paluka programma inmiddels gevolgd. Hoewel ze er allemaal met hun eigen ontwikkelvraagstukken in gingen, kwamen ze zonder uitzondering terug met veel bijzondere ervaringen. Omdat het programma veel vormen van

interactie gebruikt, worden medewerkers gestimuleerd om hun ontwikkeling op verschillende manieren te onderzoeken. Het programma heeft ieder van hen een impuls gegeven op hun eigen persoonlijke thema’s en leidde bij enkelen tot een concrete volgende stap in hun loopbaan.”

Port of Rotterdam

Leiderschapsprogramma voor potentieel leidinggevende

Ontdekken of leidinggeven bij je past voordat je die keuze maakt. Dat is het vernieuwende en mooie uitgangspunt van het Havenbedrijf.

Mensen de kans bieden zichzelf te ontwikkelen en richting te geven aan hun loopbaan op basis van persoonlijke inzichten en drijfveren. Het maakt veel positieve energie en beweging los.

Port of Rotterdam-portfolio

Gert Jan Stapper, HR Business Partner

“De training Grow in Leadership was erg goed. Training is enerzijds het goede woord, want het programma is gevuld met interessante parallellen vanuit de sportwereld. En anderzijds ook niet, want training klinkt wellicht wat plichtmatig en dat is absoluut niet wat ik ervaren heb. Het was een fantastische reis waarin ik veel heb ontdekt over mezelf in het bijzonder en leiderschap in het algemeen.

Paluka heeft samen met mijn werkgever een programma samengesteld waarin geen enkele leiderschapstheorie voorbij komt. En dat is precies de kracht van het programma, het gaat om de belevenis van leiderschap. Dit programma heeft me geholpen om daarin de volgende stap te zetten.”

Jelmer impact programma

Jelmer

Jelmer Impact programma

Een leven lang leren? Die groeimindset is de inzet van het driejarig talentontwikkelprogramma. Het vormt de ingenieur van de toekomst.

De kaders van het programma staan vast, tegelijk is er veel vrijheid om het menu van ontwikkeling zelf samen te stellen. In een sneltreinvaart ontwikkelen de young professionals zichzelf en een loopbaankompas die de rest van hun carrière van pas komt.

Stephanie Zweekhorst, Talentmanager

“Met veel plezier werkt Jelmer samen met Paluka. Als aanjagers van persoonlijke groei en leiderschap, sluit Paluka naadloos aan bij het uitdagende ontwikkeltraject van Jelmer. Met bevlogenheid hebben we samen een mooi programma neergezet, waarin we intensief met elkaar samenwerken om onze Young Professionals een fantastische ontdekkingsreis te laten maken in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Paluka ervaren wij hierin als professioneel, warm en betrokken. Inge van den Broek is inspirerend en gepassioneerd. Door de samenwerking met Paluka beschikken we tevens over een mooi netwerk van mensen uit verschillende disciplines, waardoor we vanuit diverse invalshoeken een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het traject van onze Young Professionals.”

Maarten Gaasenbeek, Jelmer Young Professional

“Tijdens de anderhalf jaar waarin ik als Jelmer Young Professional met Paluka heb gewerkt, heeft de coaching vanuit Inge mij bewuster gemaakt van mijn eigen kwaliteiten. De duidelijke en persoonlijke aanpak van Inge zorgt ervoor dat je bij Paluka een op maat gemaakt traject doorloopt, waarin je actief wordt aangemoedigd om je eigen programma vorm te geven.

Tijdens een intervisie op locatie bij Paluka voel je je afgesloten van de drukte van buitenaf, en kun je je volledig richten op je eigen ontwikkeling.”

Agriterra

Cultuurprogramma voor gedeelde waarden en eenduidige standaard

Het ultieme community gevoel? Dwars door alle tijdzones heen met elkaar in verbinding staan en samen nadenken over wat je bindt en nodig hebt om dit te behouden.

Van Nederland tot Myanmar. Van Indonesië via Zuid Amerika naar Afrika. Iedereen bouwt mee aan de Agriterra Community om haar impact nu en in de toekomst te waarborgen.

Agriterra

Frans Pakvis, HR Business Partner

“Ik heb bij twee verschillende organisaties met Paluka samengewerkt. Het betrof projecten rond het opzetten van een ‘mobiliteits’ dag voor alle medewerkers en het tweede project betrof het opzetten van een hackathon waarbij Paluka voor de creatieve randvoorwaarden zorgde.

Beide projecten waren een groot succes, mede door de inbreng van Paluka. Paluka bleek prima in staat om concepten te vertalen in inspirerende en vernieuwende ideeën. Hun aanpak is verfrissend en net even anders dan vergelijkbare bureaus. Van harte aanbevolen!”

Samenwerkingspartners waar wij trots op zijn:

logo abn amro
logo assics
logo atos origin
logo enexis
logo essent
logo heineken
logo jelmer talent lab
logo ministerie infrastructuur
logo ns
logo port of rotterdam
logo school of life
logo simacan
logo trans link systems
logo triodos
logo umc
logo vanderlande
logo volksbank
logo ziggo
Potentieel ontketenen voor positieve impact
Wil je meer weten?

Bel ons op +31 30 2300121

Zusterplein 22B
3703 CB Zeist
info@paluka.nl