Een nieuwe tijdsgeest

We staan op een keerpunt die ons terug werpt op onze menselijke natuur. Deze tijd legt bloot dat er weeffouten in onze systemen zitten. In de kern wijzen die op een diepere, existentiële uitdaging: menselijkheid terugbrengen in de wereld.

Economische groei heeft natuurlijke grenzen, die we tarten en uitputten. We zijn vergeten dat we onderdeel zijn van een groter geheel en dat ons handelen nooit op zichzelf staat. Dat inzicht wint in een rap tempo terrein.

Logo Connect for Impact

Van blind naar sweet spot

Er is een blinde vlek in onze inspanningen om een menselijke en duurzame samenleving te creëren: de noodzaak te investeren in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap om samen een leefbare en regeneratieve toekomst op te bouwen.

De nieuwe generatie professionals en leiders voelt het momentum en is klaar voor reflectie, connectie en actie. Zij willen hun innerlijke groei en loopbaan verbinden met hun diepe wens om samen een verschil te maken. Met deze drive willen zij hun organisatie en zelfs de wereld veranderen.

Human Sources

Daarom hebben wij Human Resources omgedoopt in Human Sources. Voor ons zijn mensen niet een middel maar de bron van positieve verandering.

Dat begint bij bewustzijn vergaren over jezelf en vertaalt zich naar betekenis geven in je leven en werk. Een hele klus waar geen pasklare gebruiksaanwijzing voor is. Dan zit er maar 1 ding op en dat is op pad gaan en ontdekken hoe het voor jou werkt.

Human Sources

Creatieve programma’s

Wij vergezellen je graag onderweg! Met verhalen, metaforen en belevenissen die tot het hart spreken.
We laten je ervaren wat we kunnen leren van de All Blacks over leiderschap, van mieren over samenwerken, van ons lichaam over voelen en verbinden, van de special forces over wendbaarheid en veerkracht, van pelgrims over stilte en bezinning, van het wood wide web over communicatie, van paarden over het hier & nu. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Verrassende invalshoeken die we combineren met ons jarenlange onderzoek en veldwerk op het gebied van bewustzijn en transformatie. Dat leidt tot creatieve en impactvolle programma’s die we nauwgezet afstemmen op jouw vraag en behoeften. Geen voorgeprogrammeerde ‘wasstraat’, maar unieke bewustwordingsprocessen die hun impact niet missen!

Waarom jouw organisatie?

Jullie willen vooroplopen in de verandering, niet je slechts aanpassen. Door leiderschap op alle niveaus te cultiveren. En door diverse en complementaire krachten en benaderingen te omarmen.

Jullie hebben inzichten en inspiratie nodig om jullie doel, strategie en benadering van waardecreatie te herformuleren en zo verandering te bereiken in het gewenste tempo en op de vereiste schaal.

Onze programma’s dragen bij aan deze positieve beweging in jullie organisatie.

Waarom jij?

Jij wilt groeien en deel uitmaken van positieve verandering. Echt diepe impact maken.

Dat kan je niet alleen. Dat wil je ook niet alleen. Je hebt gelijkgestemde denkers, doeners en dromers nodig om ideeën te delen en uit te dagen. Om jouw potentieel te versterken.

Onze programma’s bieden je de mogelijkheid om krachten te bundelen en samen te innoveren. Doen in plaats van eindeloze plannen maken. Durven te ondernemen en impact te maken.

Potentieel ontketenen voor positieve impact
Wil je meer weten?

Bel ons op +31 30 2300121 of mail naar info@paluka.nl