Persoonlijke touch

Leven en werken. Het komt niet met een gebruiksaanwijzing. Bij tijd en wijlen is het een klus. Daar kan je best eens over praten. Wij helpen je graag op het goede spoor, ook als je dreigt te ontsporen door alle krachtenvelden en hoge verwachtingen in en om je heen.

Met trajecten volledig op jou afgestemd. Ingrediënten zijn onze talentscan om de balans op te maken en persoonlijke coaching voor verhelderende inzichten en praktische activatie. Naar wens aangevuld met verrijkende masterclasses van onze specialisten.

Talentscan

Blauwdruk

Het is tijd om de balans op te maken. Onze talentscan helpt je daarbij. Het brengt persoonlijke eigenschappen, drijfveren, talenten en ambities in kaart. Deze 0-meting maakt een grondige analyse van jouw potentieel. Het biedt inzicht en geeft richting aan je persoonlijke en professionele groei.

Meer weten? Kijk op talentscan.nl!

Speciaal voor tieners hebben wij de 10scan ontwikkeld. Hiermee willen we jongeren helpen bij het maken van bewuste (studie)keuzes.

Kijk voor meer info op 10scan.nl

Coaching

Persoonlijk en professioneel

Het leven werpt je gevraagd en ongevraagd uitdagingen toe. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of tot de gevestigde orde behoort. Daar houdt zij geen rekening mee. Van stress- en burnout klachten, loopbaanissues en systemische krachtenvelden tot relatiekwesties, ziekte en dierbaren verliezen. Het hoort er allemaal bij. Hoe je daarmee omgaat, is aan jou.

Met onze coaching ondersteunen we je bij de uitdagingen en barrières die jij tegenkomt in leven en werk. Vanuit een holistische benadering helpen we je alle facetten te belichten en een duurzame doorbraak te realiseren. Je kan een serie losse sessies afnemen of een intensief traject samenstellen.

Coachingstraject

Het is alle hens aan dek. Je hebt te maken met pittige keuzes, lastige issues of grote uitdagingen. Je weet even niet waar je het moet zoeken en hebt hulp nodig.

Dat begrijpen wij maar al te goed. Soms laat het leven of je werk je op je grondvesten schudden. Je weet dat je er van kan groeien, maar de onmacht is groot. Wij begeleiden je graag door dit moeras van ongemak heen. Stap voor stap met een traject waarin we waar nodig voor je klaar staan.

Traject
1x talentscan met nabespreking, 6-8x coaching en remote ondersteuning. De sessies beslaan 1 uur en het traject duurt 6 tot 9 maanden.

Leiderschapstraject

Het is tijd om jouw leiderschap een boost te geven. Met nieuwe perspectieven en inzichten. Dat doe je liever 1 op 1 of in een duo traject. En dat kan bij ons!

Wij hebben een leiderschapstraject ontwikkeld die onze talentscan en coaching combineert met een aantal impactvolle masterclasses. Onze specialisten delen graag hun lessen vanuit hun wereld van sport, filosofie, natuur, kunst en cultuur. Een intensief en louterend proces die we samen vormgeven.

Traject
1x talentscan met nabespreking, 4x coaching en 3x masterclass. De sessies beslaan 2 uur en het traject duurt gemiddeld 9 maanden.

Zij gingen je voor

Yvonne de Liefde, Head of Sponsoring Heineken

“Ik kom al geruime tijd met regelmaat én plezier bij Paluka voor coaching. Wat ik erg prettig vind is de hele persoonlijke en mensgerichte aanpak van Manouschka dat tegelijkertijd ook goed is onderbouwd op een visie en een brede (levens)ervaring. Steeds sturend vanuit het hier & nu en vanuit een duidelijke visie over de ontwikkeling van talent, leiderschap en jijzelf als persoon. De sfeer bij Paluka is heel prettig; persoonlijk, warm en echt op de mens gericht.”

Ariane Ykema, ex-jurist Ziggo

“Manouschka is een no nonsense coach die zegt waar het op staat. Als geen ander is ze in staat om situaties te doorgronden en tot de kern van de zaak door te dringen, om dit vervolgens op een prettige en aansprekende manier inzichtelijk te maken.

De locatie is een genot op zich. Kortom: van harte aanbevolen!”

“Waar ook ter wereld ik op straat loop, vaak wordt aan mij de weg gevraagd. Meestal behoorlijk hilarisch, toch is dat precies wat ik doe. Ik wijs mensen de weg. Heel concreet, met liefde en humor.”

Manouschka Mollerus, zielenfluisteraar

Potentieel ontketenen voor positieve impact
Wil je meer weten?

Bel ons op +31 30 2300121 of mail naar info@paluka.nl