WAVE~MAKERS.

Het is glashelder dat we voor urgente uitdagingen staan om onze sociale en ecologische leefomgeving te beschermen en de economie te hervormen. De tijd om te handelen is nu!

De samenleving vraagt bedrijven en overheid om een bredere verantwoordelijkheid te omarmen buiten de grenzen van hun eigen perspectief en activiteiten. Door proactief te zijn in het ontwikkelen van leiderschap én oplossingen die vandaag nodig zijn om de toekomst te creëren die we morgen willen.

logo decade of conneaction

Positieve beweging.

Geïnspireerd door de United Nations Sustainable Development Goals (SDG’s), het concept van moonshots en de aankondiging van Prins William en sir David Attenborough van hun Earthshot prize, zetten wij ons in voor de decade of action by connection.

Met een positieve beweging om energie, moed, bewustzijn en creativiteit te ontbranden bij een nieuwe generatie professionals en leiders. Voor een betere wereld, voor een gelijkwaardig en inclusief businessmodel en voor persoonlijke impact.

Earthshot.

WAVE~MAKERS creëert een nieuwe golf van ambitie en innovatie om manieren te vinden om onze sociale en ecologische leefomgeving te verbeteren en economie te hervormen.

Dit pad vraagt om een nieuwe manier van zijn, luisteren, begrijpen en doen. Vanuit een integraal perspectief op de mens, maatschappij, markt en het milieu. Wat leidt tot nieuwe realiteiten. Daar zetten wij op in met de wavemakers movement. Een transformerende leiderschap trail als katalysator voor waardecreatie, synergie en impact.

In multidisciplinaire, organisatie en sector overschrijdende teams krijgen scherpzinnige denkers, sociaal betrokken doeners en inventieve dromers de mogelijkheid om hun ambities te vertalen in revolutionaire acties. De meest impactvolle ideeën doen een gooi naar de Earthshot Prize.

Earthshot-perspectief-nl

Waarom jouw organisatie?

Jullie willen vooroplopen in de verandering, niet je slechts aanpassen. Door leiderschap op alle niveaus te cultiveren. En door diverse en complementaire krachten en benaderingen te omarmen.

Jullie hebben inzichten en inspiratie nodig om jullie doel, strategie en benadering van waardecreatie te herformuleren en zo verandering te bereiken in het gewenste tempo en op de vereiste schaal.

De wavemakers community draagt bij aan deze positieve beweging in jullie organisatie.

Waarom jij?

Jij wilt groeien en deel uitmaken van positieve verandering. Echt diepe impact maken.

Dat kan je niet alleen. Dat wil je ook niet alleen. Je hebt gelijkgestemde denkers, doeners en dromers nodig om ideeën te delen en uit te dagen. Om jouw potentieel te versterken.

WAVE~MAKERS biedt je de mogelijkheid om krachten te bundelen en samen te innoveren. Doen in plaats van eindeloze plannen maken. Durven te ondernemen en impact te maken.

Ben jij klaar voor jouw Earthshot?

Wil jij meer weten over WAVE~MAKERS of je aanmelden? Stuur een bericht en je hoort snel van ons!

  Paluka logo
  Potentieel ontketenen voor positieve impact
  Wil jij meer weten?

  Bel ons op +31 30 2300121

  Of laat een bericht achter

  Zusterplein 22B
  3703 CB Zeist
  info@paluka.nl