Programma’s die je raken.

Positieve beweging begint bij ons allemaal. Je kunt geen mens, geen team, geen kleine of grote verandering in gang zetten als je zelf niet weet wie je bent en wat jou drijft. Dat bewustzijn, daar start alles mee. En het groeit in samenspel met anderen.

Wij creëren hybride programma’s die dit in de kern raken en echt impact maken. Op een dieper niveau bewustzijn aanreiken. Je leert je eigen kracht manifesteren in het krachtenveld waarin je je bevindt. Waarde toevoegen aan je team, je bedrijf, je gezin, de wereld om je heen.

Incompany programma’s
programma leeromgeving

Leeromgeving.

Voor professionals en leiders.

Jij wilt groeien en onderdeel uitmaken van positieve beweging. Echte diepe impact maken. Je zoekt inspiratie en gelijkgestemden.

Wij creëren persoonlijke en belevenisvolle programma’s die je uitrusten voor de uitdagingen van deze tijd. Je ontdekt jouw potentie. Je ziet waar je kracht zit, waar je kansen liggen. Wat je wilt en wat je nodig hebt om er te komen. Als je dat weet, kun je je openstellen, samen krachten bundelen en echt innoveren.

Teamtrackers.

Voor bevlogen samenwerkers.

Die niet geleefd willen worden, maar geleid. Door intrinsieke drijfveren, verbindende waarden en een betekenisvolle visie.

Het programma is bestemd voor teams die de sleutel van hun drive en impact in handen leggen van hun belangrijkste asset: haar mensen. Teams die begrijpen dat er juist in deze tijd veel gevraagd wordt van haar collectieve intelligentie en teamwork. Die een verdiepingsslag met elkaar aan willen gaan om zo voorop te kunnen blijven gaan in de uitdagingen waar ze voor staan.

Concepten & Advies. 

Voor duurzame cultuurverandering.

In jouw organisatie en visie zijn mensen cruciaal. Je wilt dat ze nog meer gebruik maken van elkaars talenten en vernieuwingskracht. En zelf de regie nemen over hun eigen groei en impact.

Daar lopen wij warm voor! Wij werken niet voor je maar met je. In lijn met jullie strategie en ambitie ontwerpen we samen een sociale en innovatieve leeromgeving. Waarin mensen hun ontwikkeling en ideeën gaan vormgeven. Zo bouwen we een duurzaam en dynamisch ecosysteem die van waarde is voor iedereen.

programma concepten en advies
Individuele programma’s
individuele programma

Persoonlijke touch.

Voor individuen.

Leven en werken. Je hebt er niet voor geleerd. Het is een klus. Daar kan je best eens over praten.

Wij helpen je graag op het goede spoor, ook als je door verstoringen onderweg uit evenwicht dreigt te raken. Als je vragen hebt, bel ons of stuur een bericht!

Talentscan.

Blauwdruk.

Het is tijd om de balans op te maken. Onze talentscan helpt je daarbij. Het brengt persoonlijke eigenschappen, drijfveren, talenten en ambities in kaart. Deze 0-meting maakt een grondige analyse van jouw potentieel. Het biedt inzicht en geeft richting aan je persoonlijke en professionele groei.

Meer weten? Kijk op talentscan.nl!

Speciaal voor tieners hebben wij de 10scan ontwikkeld. Hiermee willen we jongeren helpen bij het maken van bewuste (studie)keuzes.

Kijk voor meer info op 10scan.nl

Coaching.

Persoonlijk & professioneel.

Het leven werpt je gevraagd en ongevraagd uitdagingen toe. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of tot de gevestigde orde behoort. Daar houdt zij geen rekening mee. Van stress- en burnout klachten, loopbaanissues en systemische krachtenvelden tot relatiekwesties, ziekte en het verlies van dierbaren. Het hoort er allemaal bij. Hoe je daarmee omgaat, is aan jou.

Met onze coaching ondersteunen we je bij de uitdagingen en barrières die jij tegenkomt in leven en werk. Vanuit een holistische benadering helpen we je alle facetten te belichten en een duurzame doorbraak te realiseren. 

Individueel traject.

Yvonne de Liefde, Head of Sponsoring Heineken.

“Ik kom al geruime tijd met regelmaat én plezier bij Paluka voor coaching. Wat ik erg prettig vind is de hele persoonlijke en mensgerichte aanpak van Manouschka dat tegelijkertijd ook goed is onderbouwd op een visie en een brede (levens)ervaring. Steeds sturend vanuit het hier & nu en vanuit een duidelijke visie over de ontwikkeling van talent, leiderschap en jijzelf als persoon. De sfeer bij Paluka is heel prettig; persoonlijk, warm en echt op de mens gericht.”

Individueel traject.

Ariane Ykema, Jurist Arbeidsrecht Zelfstandig ondernemer.

“Manouschka is een no nonsense coach die zegt waar het op staat. Als geen ander is ze in staat om situaties te doorgronden en tot de kern van de zaak door te dringen, om dit vervolgens op een prettige en aansprekende manier inzichtelijk te maken.

De locatie is een genot op zich. Kortom: van harte aanbevolen!”

“Waar ook ter wereld ik op straat loop, vaak wordt aan mij de weg gevraagd. Meestal behoorlijk hilarisch, toch is dat precies wat ik doe. Ik wijs mensen de weg. Heel concreet, met liefde en humor.”

Manouschka Mollerus, zielenfluisteraar

Paluka logo
Potentieel ontketenen voor positieve impact
Wil jij meer weten?

Bel ons op +31 30 2300121

Zusterplein 22B
3703 CB Zeist
info@paluka.nl