FLOW~KEEPERS.

We bevinden ons op een omslagpunt die grote keuzes vraagt. Deze tijd legt pijnlijk bloot dat er weeffouten in ons systeem zitten. Welvaart gaat niet eindeloos hand in hand met welzijn. Laat staan met sociale gelijkheid.

Economische groei heeft natuurlijke grenzen, die we tarten en uitputten. We zijn vergeten dat we onderdeel zijn van een groter geheel en dat ons handelen nooit op zichzelf staat. Dat inzicht wint in een rap tempo terrein.

Logo Connect for Impact

Stroomversnelling.

Aangestoken door de rooted messages van indigenous people over de hele wereld, maken wij ons sterk om het tij te keren. Samen met krachtige hervormers en verbinders brengen we een transformerende flow teweeg. Connect for impact!

Veranderingen gaan alleen nooit vanzelf. De praktijk is weerbarstig, patronen hardnekkig en de waan van de dag veeleisend. Dat vraagt om flowkeepers die het paradigma verschuiven en de veranderende stroom versnellen. Voor een vitale, inclusieve en regeneratieve beweging in jouw organisatie.

In je element.

Het flowkeepers programma is een elementaire leiderschapsreis gericht op de roots van ons bestaan. Een grensverleggende verkenning hoe we ‘business as usual’ kunnen transformeren naar de ‘nature of business’.

Een paradigmaverschuiving van ‘on top of the world’ staan naar dienend zijn aan onze natuur, waarin shareholders value plaatsmaakt voor shared system value. Niet competitie maar samenwerking heeft ons als mensheid zo ver gebracht. Laat je in deze reis meevoeren naar je oorspronkelijke (vergeten) weten.

De 4 elementen wijzen ons de weg. Lucht, vuur, water en aarde. Oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van onze natuurlijke omgeving waar wij ook deel van uitmaken.

Lucht heeft denkkracht, vuur biedt inspiratie, water brengt alles in beweging en aarde geeft stabiliteit. Elk met hun eigen ritme. In een cyclisch proces vormen ze samen een geheel. Ga mee op pad en leer de organische principes en natuurlijke condities voor flow doorgronden!

Wat levert het op?

Dit grensverleggende programma brengt transformatie tot leven door de lens van de natuur. Het schept een nieuw wereldbeeld waar beweging en transitie een natuurlijk onderdeel van zijn.

Niet gefragmenteerd, maar all inclusive. Met leiderschap gericht op de oorsprong van de mens en het natuurlijke ritme van haar (leef)omgeving. Voor een vitale, inclusieve en regeneratieve samenleving en samenwerking.

Voor wie is het bedoeld?

Het programma is bestemd voor transitieleiders en doorgewinterde changemakers die aan de lat staan voor ingrijpende transformaties.

Je ziet dat bestaande businessmodellen en managementtheorieën niet meer toereikend zijn en beseft dat een echte transities van binnenuit komt. Je bent toe aan een verdiepingsslag in jezelf en met gelijkgestemden om zo voorop te kunnen gaan in de uitdagingen van deze tijd.

Condities.

 • elk seizoen 3 modules: inspiratie (1 dag), reflectie (24 uur), integratie (1 dd)
 • exclusief programma voor selecte groep van maximaal 10 deelnemers
 • met 14 inspirerende leiders in huiselijke en natuurrijke settings

Impact.

 • inzicht in universele principes en patronen uit de natuur
 • doorgronden natuurlijke condities en verbindende waarden van flow
 • transformatie ‘business as usual’ naar de ‘nature of business’

Follow the flow.

Wil jij meer weten over Flow~keepers? Stuur een bericht en je hoort snel van ons!

  Paluka logo
  Potentieel ontketenen voor positieve impact
  Wil jij meer weten?

  Bel ons op +31 30 2300121

  Zusterplein 22B
  3703 CB Zeist
  info@paluka.nl