Earthshot Challenge GlobalGoalsRing

We brengen een nieuwe generatie professionals en leiders samen om hun krachten te bundelen voor baanbrekende ideeën die bijdragen aan sociale en duurzame vooruitgang.

In een uitdagend, off the road programma activeren we hun ondernemersgeest. En vertalen dat in maatschappelijke waarde en duurzame impact. Om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. Life changing voor lifechangers.

Wavemakers.

De Earthshot Challenge creëert een nieuwe golf van ambitie en innovatie om manieren te vinden om onze sociale en ecologische leefomgeving te verbeteren.

In organisatie en sector overschrijdende teams krijgen scherpzinnige denkers, sociaal betrokken doeners en inventieve dromers de mogelijkheid om hun ambities te vertalen in revolutionaire acties. De meest impactvolle ideeën doen een gooi naar de Earthshot Prize.

We zetten in op het collectief bewustzijn en leiderschap. Teams helpen elkaar onderweg om ideeën te challengen. Individuen worden ondersteund om hun potentieel te overtreffen en bij te dragen vanuit hun kracht.

Waarom jouw organisatie?

Jullie willen vooroplopen in de verandering, niet je slechts aanpassen. Door leiderschap op alle niveaus te cultiveren. En door diverse en complementaire krachten en benaderingen te omarmen.
Jullie hebben inzichten en inspiratie nodig om jullie doel, strategie en benadering van waardecreatie te herformuleren en zo verandering te bereiken in het gewenste tempo en op de vereiste schaal.
De Earthshot Challenge draagt bij aan deze positieve beweging in jullie organisatie.

Waarom jij?

Jij wilt groeien en deel uitmaken van positieve verandering. Echt diepe impact maken.
Dat kan je niet alleen. Dat wil je ook niet alleen. Je hebt gelijkgestemde denkers, doeners en dromers nodig om ideeën te delen en uit te dagen. Om jouw potentieel te versterken.
De Earthshot Challenge biedt je de mogelijkheid om krachten te bundelen en samen te innoveren. Doen in plaats van eindeloze plannen maken. Durven te ondernemen en impact te maken.

Ben jij klaar voor jouw Earthshot?

Wil jij meer weten over de Earthshot Challenge of je aanmelden? Stuur een bericht en je hoort snel van ons!

Paluka logo
Potentieel ontketenen voor positieve impact
Wil jij meer weten?

Bel ons op +31 30 2300121

Of laat een bericht achter

Zusterplein 22B
3703 CB Zeist
info@paluka.nl